XIII SEMINARI D’INICIACIÓ AL JAZZ CLÀSSIC A CAN GOLFERICHS

Benvolguts amics i amigues,

En mig de la incertesa dels temps que corren i que encara ens tocarà viure, el Centre Cívic Casa Golferichs ha decidit programar el:

XIII Seminari d’Iniciació al Jazz, Blues i Gospel amb el títol ELS TRESORS OCULTS DEL JAZZ.

Constarà de cinc sessions a càrrec, com és habitual, de Ricard Gili, però estarà condicionat pel que fa als horaris i formes d’assistència per la situació sanitària en que estem immersos. PER AQUEST MOTIU ES PODRÀ ASSISTIR A AQUEST SEMINARI TRIANT UNA DE LES TRES MODALITATS SEGÜENTS:

  1. Assistència presencial a la sala d’actes de la Casa Golferichs limitada a un nombre de 10 membres amb Carnet Jazz Class 2020. Si escolliu aquesta modalitat, si us plau, estigueu segurs que podreu assistir a totes les sessions per no obstaculitzar la possible assistència d’un altre que sí que hi podria assistir.
  2. Assistència telemàtica en línia els mateixos dies i a les mateixes hores que la modalitat “a”.
  3. Assistència presencial limitada a un nombre de 10 persones a la seu de la Fundació Jazz Class.

Prendrem nota de la vostra inscripció per rigorós ordre. Un cop cobert l’aforament en alguna de les modalitats presencials (“a” i “c”), haureu d’optar per una altra modalitat.

Les sessions  de la modalitat “a”: tindran lloc a la Casa Golferichs (Gran Via, 491) els dijous: 8, 15, 22 d’octubre, 12 i 19 de novembre.
L’horari serà de 20 a 21:30’ h.
Preu: 38,75 € (Gratuït per als posseïdors del Carnet Jazz Class 2020)

Les sessions de la modalitat “b”: els mateixos dies, amb  el mateix horari i al mateix preu que la modalitat “a”. (Rebreu les instruccions per connectar-vos en línia oportunament).

Les sessions de la modalitat “c”: tindran lloc a la seu de la Fundació (Av. de Sarrià, 15 – 2on 1a) els dimecres: 7, 14, 21 d’octubre, 11 i 18 de novembre, amb el mateix horari: de 20 a 21:30’ h.

FORMES D’INSCRIPCIÓ:
Els posseïdors del Carnet Jazz Class 2020: només cal que ho comuniqueu per escrit ( info@jazzclass.cat) donant el vostre nom i dient a quina modalitat “a”, “b” o “c” us acolliu.

Els que no posseïu el Carnet Jazz Class 2020 i voleu assistir al Seminari presencialment a la Casa Golferichs o en línia (modalitats “a” o “b”):
A partir del 7 de setembre de 2020

El primer dia: en línia a partir de les 7 h i presencialment a partir de les 9 h.

La resta de dies:

  • Per internet
  • Al centre cívic: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20h.

Per completar la informació podeu entrar al web del centre Cívic Casa Golferichs

https://www.golferichs.org/cursos-i-tallers/escoltar-jazz-amb-ricard-gili/

Els que no posseïu el Carnet Jazz Class 2020 i voleu assistir al Seminari presencialment a la seu de la Fundació (modalitat “c”):

Comuniqueu-ho per escrit ( info@jazzclass.cat) i efectueu un ingrés de 30 € al compte corrent de la Fundació indicant el vostre nom i concepte (cc: ES86 2100 0497 8202 0022 1811)

ADVERTIMENT IMPORTANT DEL CENTRE CÍVIC CASA GOLFERICHS:

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugi realitzar en format virtual,  i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari . Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Moltes gràcies pel vostre interès i paciència!

Fundació Privada Catalana Jazz Clàssic

Vols compartir/imprimir aquest contingut?
Bookmark the permalink.

Comments are closed